Real Stylers Hobby csoport (14 éves kortól)

Real Stylers Hobby csoport (14 éves kortól)

A hip hop-ot sokan összekeverik az utcai táncokkal. Bár a Stylers táncoktatással foglalkozik, fontos, hogy azt úgy tudják elsajátítani a nálunk tanuló fiatalok (és persze idősebbek is ) hogy tisztába legyenek ennek a szónak a fogalmával, hiszen életérzés nélkül ezt a műfajt hiteltelen táncolni. A zenék és az ezzel járó feeling szorosan kapcsolódik a >real hip hop megismeréséhez. Többnyire dinamikus mozgás jellemzi és a zenék sokszínűsége nagyon változatossá teszi az órát. Ebben a csoportban már olyanok táncolnak, akik mélyebben megismerkedtek az oldschool és newschool stílusok alapjaival, vagyis csak olyan táncosok jelentkezhetnek, akik már tisztában vannak az utcai táncok stílusaival, mindet szeretik és tudják is.  A real hip hop inkább a break táncra alapoz, de ebben a csoportban számos más stílust használunk még. A newschool stílus a maga flegma és többnyire túlzott egoizmust mutató jelenségével nem tartozik tánciskolánk eszméjéhez, de mivel streetdance stílus, így megtalálható nálunk is. Mivel technikailag a már eddig megtanult stílusok lépéseiből és azok variációiból áll, így könnyen elsajátítható, a varázsa az előadásban és a megjelenésben, valamint a dinamikai váltásokban rejlik. A Real Stylers óra nagyban hozzájárul a táncosok egyedi, saját style-juk megtalálásához, így a freestyle-ozás intenzíven jelen van ezeken az órákon. Kipróbálhatják magukat stílusokon belül (pl. popping C-walk, jerk, shuffle stb…) és teljesen szabad stílusban is, vagyis  ami éppen jön a zenére, kötöttségek és stílus meghatározása nélkül.

Erős testtudat és koordinációs képesség, valamint táncos előélet szükséges hozzá, így 14 év felett várjuk a jelentkezőket.

Amennyiben a feltételek hiányosak, felzárkóztató jellegű magánórával (külön egyeztetés szerint) pótolható.

Tipp a  Real Stylers csoport beiratkozóinak:

Vannak stílusok, melyeket nagyon kevés tánciskolában lehet tisztán elsajátítani. Ezek például a c-walk, locking, popping, shuffle. Érdemes rákeresni interneten és nézegetni azokat, amikkel még nem találkoztál, mert úgy könnyebb elsajátítani egy új stílust, ha már láttad, utána néztél és van egy kialakult kép róla mikor órán szóba kerül.