Magánóra

Azok számára, akiknek a csoportos foglalkozások nem a világuk, természetesen lehetőségük van egyéni foglalkozásokra. Ezek az órák teljesen egyénre szabottak és előzetes megbeszélést igényelnek. Az órák időtartama 60 perc, esküvői táncoknál 60-90 perc egyeztetés szerint.

Óratípusok:

tréning (egy adott stílusból történik, a fejlődés nagyon gyors tempójú, hiszen csak a fogadó fél energiája és kapacitása szab határt)

felzárkóztató óra (ha még egy adott csoportban kicsit bizonytalan a tudásszint,akkor ajánlott, esetleg ha pl. betegség miatt sokat kimaradt és nem tudja bepótolni, vagy ha minél hamarabb egy haladóbb csoportba szeretne kerülni,akkor érdemes magánórát venni)

-felkészítő (akár felvételire vagy egy adott versenyre esetleg fellépésre amit egyedül,párban vagy csoportban szeretnének megvalósítani, esetleg egy meglepetéskoreográfia vagy bármilyen betanulandó konkrét tánc/táncstílus esetén)

 –esküvői nyitótánc (A nagy napon előadni kívánt koreográfia, vagy csak pár óra gyakorlás, hogy a mulatságon jól menjen, esetleg felfrissíteni a tánctudást, alaplépéseket egy vagy több stílusból)

-Párostánc alapok (a Társasági táncok alapjait felfrissíteni, esetleg megtanulni, valamint a speciális páros táncokból magasabb szintű tudást szerezni-boogie-woogie,swing)

Csoportos foglalkozások (egy csoportnak is lehet különórát vennie, baráti társaságoknak, esetleg egy kisgyerek születésnapjára 1 órás programnak. Ebben az esetben a helyet biztosítani kell)

További információ: gyongyosimarica@gmail.com 30/700.21.78