Girl Power (10éves kortól)

A Girl Power egy haladó tudásszintű, girly stílusú (kecses, lányos, csajos tánc) óra általános iskolásoknak, melyben a táncelőkészítő gimnasztika és a balett alapok is megjelennek, illetve a moderntánc mozdulatait is elsajátítják a táncosok. Középszintű tánctudást igényel, valamint a helyes testtartás és a hajlékonyság adja meg ennek a stíluságnak az esztétikáját. Ez a csoport az előszobája a Candy Crew és Emotional óráinknak. Ebben a csoportban a fiatal koruk ellenére már egy haladó táncosokból álló (van aki 7éve az egyesületünknél táncol) közösségbe csatlakozik a jelentkező, így mindenképpen időpont egyeztetés szükséges és egy külön ”felvételi”, melyben a csatlakozni kívánó táncos ebben a stílusban megmutatja a tudását. Természetesen aki más stílusban (pl. latin, afro, balett vagy moderntánc) már haladó szinten van, annak pár felzárkóztató órával hamar sikerül ebbe a csoportba becsatlakozni.

A csoportba való jelentkezés feltétele: A JLT és a Sugar Babes csoportokban leírt tudásszint elérése. Az egyesület tagjai tanári jóváhagyással/felvételivel, az új tagok pedig csak felvételivel együtt kerülhetnek be.

Tipp a Girl Power csoportba való beiratkozás előtt:

Érdemes egy Stretching órát is felvenni ehhez a stílushoz. Nézegess az interneten olyan videókat vagy táncosokat, akiknek a stílusuk a girly (csajos tánc.)  Válassz ki egyet és próbáld leutánozni, (akár lassítani és megtanulni, ha van kedved) és így tudod magad egy kicsit fejleszteni, rákészíteni az órára. Edzőruhát mindenképpen úgy válassz, hogy jól érezd magad benne, ne akadályozzon a mozgásban ( nyújtásban, hajlásokban, láblendítésekben stb…)