Adult (30 éves kortól)

Egyesületünk első felnőtt 40év feletti csoportja még a 2000’s években indult. Abban az időben a hip hop virágkorát élte, így mindenki kedvet kapott az utcai táncok táncolásához. Magyarországon egyedüliként az egyesületünk akkori vezetője Gyöngyösi Sándor kezei alatt tanulhattak és versenyezhettek az idősebb korosztály táncosai (az akkori Adult csapatunk egyszer még nemzetközi bajnokságon is indult Senior korosztályban, melyet megnyertek ? )

Ez a lelkesedés 2010 környékén megtörni látszott, de nagy örömünkre már 3.éve újra fellángolt a korosztály (legalábbis a mi egyesületünkben) és egyre többen csatlakoznak ehhez a vidám és bulis csoporthoz. A korhatár lecsökkent 30+-ra, de természetesen nem vesszük nagyon komolyan a korosztályt, hiszen önmagunkért, a tánc szeretetéért és a csapatszellemért érdemes belevágni. Akik szeretik a hip-hop, R&B, Rap, Funky, Pop zenét és szeretnének megtanulni rá táncolni, itt egy lehetőség. Remek alkalom a kikapcsolódásra és természetesen a zsírégetésre is, hiszen egy órát végig bulizni a cél.

Tipp az Adult csoport beiratkozóinak:

Az óra nagyon jól kombinálható a Stretching órákkal, így  akár egy heti 4 alkalmas intenzív edzésterv is varázsolható a korosztály számára.