Emotional (14 éves kortól)

Az utcai táncok érzelmesebb világába való bevezetés. Az óra a moderntánc alapokat használja fel és ötvözi a lyrical, kortárs és groteszk stílusokkal. Hajlékonyságot és kemény izommunkát igénylő mozdulatokkal díszített koreográfiák jellemzik. A táncosok lehetőséget kapnak érzelmeik kifejezésére a mozgáson keresztül. Az órán előfordul a vezetett improvizáció, néha kontakt-improvizáció. Az önkifejezés valamint az egyéniség kibontakozásának a helye.

A csoportba való jelentkezés feltétele: A kezdő Emotional csoport tudásszintjének elérése. Az egyesület tagjai tanári jóváhagyással/felvételivel, az új tagok pedig csak felvételivel együtt kerülhetnek be.

Tipp az Emotional csoportba való jelentkezéshez:

Csekkold le mind a csapatunkat az interneten, így jobban tudni fogod, hogy tudsz-e már ilyen technikai szinten táncolni, vagy sem. Sok tánciskolában eltérő a középhaldó/haladó vagy ha van professzionális technikai tudásszint fogalma, így érdemes utána nézni mielőtt valaki besorolja saját magát egy új helyen. Mivel ilyen stílusú órák nem nagyon vannak, így nem is kell olyan komolyan venni a technikai dolgokat, hiszen a lényeg a lélek, valamint az, hogy mennyire meri az ember önmagát adni egy ilyen foglalkozáson.

Tudtad?

Marica (a Stylers vezetője, aki az órákat tartja) 2018 után egyre többet foglalkozik a lélek és a tánc kapcsolatával, valamint ezekben az órákban benne található az ő felfogásában Simon Renáta, Mozdulj a lelkedből tanfolyamán szerzett tudása, tapasztalatai is, melyet elvégzett. Ezen kívül nagyon sok gyakorlatot talált ki és fejlesztett tovább az évek folyamán, melyeket legtöbbször a saját életéből merített, technikailag pedig legnagyobb részben az Art-Jazz gyakorlatokat használja ( Földi Béla, Nagy Grácia )