Real Intermediat (12 éves kortól)

A hip hop-ot sokan összekeverik az utcai táncokkal. Bár a Stylers táncoktatással foglalkozik, fontos, hogy azt úgy tudják elsajátítani a nálunk tanuló fiatalok (és persze idősebbek is ? ) hogy tisztába legyenek ennek a szónak a fogalmával, hiszen életérzés nélkül ezt a műfajt hiteltelen táncolni. A zenék és az ezzel járó feeling szorosan kapcsolódik a >real hip hop megismeréséhez. Többnyire dinamikus mozgás jellemzi és a zenék sokszínűsége nagyon változatossá teszi az órát. Ebben a csoportban már olyanok táncolnak, akik mélyebben megismerkedtek az oldschool és newschool stílusok alapjaival. A kezdő és középhaladó Real csoportok után lehet választani ezt a csoportot, vagyis csak olyan táncosok jelentkezhetnek, akik már tisztában vannak az utcai táncok stílusaival, mindet szeretik és tudják is.  A real hip hop inkább a break táncra alapoz, de ebben a csoportban számos más stílust használunk még. A newschool stílus a maga flegma és többnyire túlzott egoizmust mutató jelenségével nem tartozik tánciskolánk eszméjéhez, de mivel streetdance stílus, igy megtalálható nálunk is. Mivel technikailag a már eddig megtanult stílusok lépéseiből és azok variációiból áll, így könnyen elsajátítható, a varázsa az előadásban és a megjelenésben, valamint a dinamikai váltásokban rejlik. A Haladó Real Stylers óra nagyban hozzájárul a táncosok egyedi, saját style-juk megtalálásához, így a freestyle-ozás intenzíven jelen van ezeken az órákon. Kipróbálhatják magukat stílusokon belül (pl. popping C-walk, jerk, shuffle stb…) és teljesen szabad stílusban is, vagyis  ami éppen jön a zenére, kötöttségek és stílus meghatározása nélkül.

Erős testtudat és koordinációs képesség, valamint táncos előélet szükséges hozzá, így 12 év felett várjuk a jelentkezőket.

A csoportba való jelentkezés feltétele: A Kezdő Real csoportban leírt tudásszint elérése. Az egyesület tagjai tanári jóváhagyással/felvételivel, az új tagok pedig csak felvételivel együtt kerülhetnek be.

Amennyiben a feltételek hiányosak, felzárkóztató jellegű magánórával (külön egyeztetés szerint) pótolható.

Tipp a Haladó Real Stylers csoport beiratkozóinak:

Vannak stílusok, melyeket nagyon kevés tánciskolában lehet tisztán elsajátítani. Ezek például a c-walk, locking, popping, shuffle. Érdemes rákeresni interneten és nézegetni azokat, amikkel még nem találkoztál, mert úgy könnyebb elsajátítani egy új stílust, ha már láttad, utána néztél és van egy kép a fejedben mikor órán szóba kerül ?