Magánóra

Magánóra

Azok számára, akiknek a csoportos foglalkozások nem a világuk, természetesen lehetőségük van egyéni foglalkozásokra. A magánóra teljesen egyénre szabott és előzetes megbeszélést igényel.  Az órák időtartama 60 perc.

Óratípusok:

tréning (egy adott stílusból történik, a fejlődés nagyon gyors tempójú, hiszen csak a fogadó fél energiája és kapacitása szab határt)

felzárkóztató óra (ha még egy adott csoportban kicsit bizonytalan a tudásszint, akkor ajánlott, esetleg ha pl. betegség miatt sokat kimaradt és nem tudja bepótolni, vagy ha minél hamarabb egy haladóbb csoportba szeretne kerülni, akkor érdemes magánórát venni)

felkészítő (akár felvételire vagy egy adott versenyre esetleg fellépésre amit egyedül, párban vagy csoportban szeretnének megvalósítani, esetleg egy meglepetéskoreográfia vagy bármilyen betanulandó konkrét tánc/táncstílus esetén)

 –esküvői nyitótánc (A nagy napon előadni kívánt koreográfia, vagy csak pár óra gyakorlás, hogy a mulatságon jól menjen, esetleg felfrissíteni a tánctudást, alaplépéseket egy vagy több stílusból)

Párostánc alapok (a Társasági táncok alapjait felfrissíteni, esetleg megtanulni, valamint a speciális páros táncokból magasabb szintű tudást szerezni-boogie-woogie,swing)

Csoportos foglalkozások (egy csoportnak is lehet különórát vennie, baráti társaságoknak, esetleg egy kisgyerek születésnapjára 1 órás programnak. Ebben az esetben a helyet biztosítani kell)

További információ: gyongyosimarica [kukac] gmail.com 30/700.21.78