Ra-beat (10 éves kortól)

A Ra-beat Egyesületünk kiváló táncosa, Mitala Nikolett középhaladó/haladó tudásszintű órája, melyben a New Style, Lite Feet és a real hip hop stílus alapjait keveri a mai táncstílusokkal. Niki, (ismertebb nevén Nyuszika) nevéből és egy kis szójátékból áll a csoport fantázianeve jelezve, hogy itt már egy kiforrott táncos teljesen saját ötleteit és koreográfiáit sajátíthatják el a beiratkozók. A fő vonal a New Style, mely Nyuszika egyik kedvenc stílusa, így már maga a technikai rész haladósabb, hiszen a Slide Step sok variációját sajátítják el a táncosok (Glide, Side Walk, Moonwalk, Circle Glide, Turn Glide, Slidevariations…). Az egyensúlyozás magasszintű tudása szükséges ahhoz, hogy ezeket a lépéseket könnyedén meg lehessen valósítani, így főleg azoknak ajánljuk, akik már egy erősebb testtudattal rendelkeznek és jó állóképességük van. Aki betöltötte a 10.évet és már van táncos előképzettsége, szereti a változatosságot és a kihívásokat, valamint egy igazán egyedi stílussal rendelkező táncostól szeretne tanulni, az garantáltan élvezni fogja ezt a világot.

A csoportba való jelentkezés feltétele: A J.L.T csoportban leírt tudásszint elérése. Amennyiben a feltételek hiányosak, felzárkóztató jellegű magánórával (külön egyeztetés szerint) pótolható.

Tipp a Ra-beat csoport beiratkozása előtt:

Csekkold le a leírásban szereplő táncstílusokat és tánclépéseket. Próbálj egyet megtanulni, így jobban el tudod dönteni, hogy a testednek kényelmes e az ilyen mozgáskultúra. Érdemes olyan cipőt választani erre az órára, amelyik könnyedén csúszik a talajon, nem ragad.

Tudtad?

Nyuszika már 13 éve táncol a Stylers-nél, és ezalatt az idő alatt a legjobb Freestyle táncosunkká fejlesztette magát. Egyedi stílusát, melyben a csoportjában megtanulható lépéseket is sokat használja, mindenki tátott szájjal nézi az Open Floor&Freestylers órákon.

Heti kötelező óraszám: 1×60 perc (péntek 17:30-18:30)