Pénzügyi és Általános Tájékoztató 2023/2024

Pénzügyi és Általános Tájékoztató 2023/2024

Pénzügyi tájékoztató

A Harmónia Divattánc Egyesület tagsági díja 8.500.-/félév

Ez az összeg magában foglalja az egyenpólót, melyhez mindenkinek egyénileg biztosítania kell egy fekete rövid és egy fekete hosszú nadrágot az adott stílusóra szerint. (girly,akrobatika,emotional csoportoknál leggings, a többi stílusnál pedig bő, bemelegítőnadrág) és fehér cipőt (ezt a fellépések alkalmával kell csak hozniuk, edzésre bármilyen kényelmes edzőcipő megengedett). Akrobatika és Emotional csoportoknál váltózokni (nem műszálas) kötelező.

A fellépő ruha elvesztése esetén, vagy ha esztétikailag nem színpadra vihető állapotba kerül, úgy a pótlás kötelező és azt már saját pénzből kell fedezniük. (5.000.-)

Az egyesületi tagsági díj ingyen belépőt biztosít a csapatépítő tréningekre, bulikra és egyéb Stylerses rendezvényekre a táncos számára, valamint ajándékokat a csapatépítőn résztvevőknek és támogatásokat osztunk ki belőle tagjainknak.

Havidíjak rendszeres fizetése minden hónap 9.-ig.
A havidíjak egy átlag kalkuláció, vagyis a tanulók hiányzása esetén is fizetendő. Amennyiben több órájuk van egy hónapban, akkor is ugyanannyi, mint amikor tanítási szünet van. (Megértésüket köszönjük.)

A tagsági díj csak a folyamatosan járó tanulóknak érvényes egész évre. Aki idő közben megszakítja (egy vagy több hónapra) a tánctanulását, annak visszairatkozási díja mindig 5.000.-. (A visszairatkozási díj alól mentesül mindenki, aki orvosi igazolással tudja az egyesület számára igazolni a kimaradást.)

A beiratkozási. díj, valamint az egyesület támogatására szánt összegek utalással történő kifizetésének menete:

Számlaszám:   59900074-11033671 (Tiszántúli Takarék)
Közleménybe: Táncos neve és Tagsági díj/Támogatás

Természetesen készpénzben is lehet fizetni, de ebben az esetben kérjük az órák előtti szünetekben történjen meg a befizetés, a táncórákból adminisztrációra nem szánunk időt.

Havidíjak

Mivel az iskolakezdés első hetében a gyerekek átlag 70%-a hiányozni szokott, így ehhez igazodva az első táncóra 2023 szeptember 11 (hétfő).

Emiatt a SZEPTEMBERI HÓNAPBAN MÉG AZ ELŐZŐ ÉVAD HAVIDÍJAIT KÉRJÜK BEFIZETNI, ami a következő:

heti 1 alkalom7.500.-
heti 2 alkalom12.000.-
heti 3 vagy több alkalom15.000.-

A következő táblázatban találhatóak tánciskolánk 2023-2024-es évadjának havidíjai, mely 2023. október 1.- 2024. június 30.-ig tart. (a nyári időszakban NEM SZEDÜNK HAVIDÍJAKAT)

heti 1 alkalom9.000.-
heti 2 alkalom14.000.-
heti 3 vagy több17.000.-

A Havidíjak utalással történő kifizetésének menete:

Számlaszám: 11773384-00017477 (Otp bank)
Közleménybe: TÁNCOS neve és a HÓNAP megnevezése

Természetesen készpénzben is lehet fizetni, de ebben az esetben kérjük az órák előtti szünetekben történjen meg a befizetés, a táncórákból adminisztrációra nem szánunk időt.

Az adó 1% támogatásokat a 18990391-1-09 adószámra várjuk és köszönjük mindenkinek, aki minket tisztel meg ezzel

További támogatásokat a teremben lévő perselyünkbe lehet bedobni, vagy az 59900074-11033671 számlaszámra utalni, nagyobb szponzoráció esetén pedig vegye fel a kapcsolatot egyesületünk vezetőjével.

További információ:
Gyöngyösi Mariann: 30/700.21.78
gyongyosimarica[kukac]gmail.com
hdstylers[kukac]gmail.com

Általános Tájékoztató

A Harmónia Dance Stylers egy minőségi táncoktatást nyújtó egyesület. Vezetője Gyöngyösi Mariann, aki a Magyar Táncművészeti Főiskola/Egyetem diplomás táncpedagógusa, 23 éves szakmai gyakorlattal. A Stylers 2010 óta működik és évről évre a befolyt összegeket a táncosokra és fejlesztésekre költi. Az egyesület célja a tánc minőségi oktatása, valamint a fiatalok nevelése, közösségformálás és csapatépítés.

2023/2024-es évad csapatépítőinek dátumai:
Október 1 – Évadköszöntő Ismerkedő csapatépítő
Október 29 – Halloweeni buli (jelmezverseny,
 Ősz táncosa szavazás)
December 17 – Karácsonyi buli (kézzel készített ajándék egymásnak, Tél táncosa szavazás)

Február 25 – Farsangi buli (jelmezverseny)
Május 12 – Gyereknapi buli (Tavasz táncosa szavazás)

A csapatépítő tréningeket/bulikat 15:00-19:00 tartjuk, melyben játékokkal, csapatfeladatokkal és bulikkal hozzuk egymáshoz közelebb a nálunk táncolókat. Hagyomány szerint Évszak Táncosát szavazunk, valamint év végén egy Stylers Vándorkupát az Év Táncosának, mellyel együtt egy 1 évadra szóló ingyenes táncoktatás is jár a kitartó és szorgalmas munkájáért. Ezen kívül támogatjuk a kiemelkedően szorgalmas táncosaink edzőtáborban való részvételét és az év csapatát is közös élményekkel ajándékozzuk meg minden évben. (fagyizás, strand, gokartozás stb…)

Versenyzés:

Versenyzési lehetőség csak külön órákban és plusz költséggel lehetséges, melynek időpontja szombatonként 14:00-17:00 között vannak. Az időpontok egyeztetése egyéni megbeszélés alapján történik, díja 5.000.-/óra. A versenykoreográfiákat szeptembertől decemberig tanulják be a táncosok, ezután otthoni gyakorlással és havi 1 gyakorló órával készülünk a versenyekre, melynek időpontja szombat 14:00-15:00 között van (pontosítás közösen) Az koreográfiák közös zeneválasztással és ötleteléssel készülnek, tehát a versenyző és a felkészítő tanár együttes munkája adja a végeredményt, hogy minél jobban illeszkedjen az adott táncos/táncosok egyéniségéhez.

Táncosaink az UPDF (pontszerző országos), a Rubincipők (minősítő) és a Revolution Dance Cup (minősítő) versenyin indulnak általában, de a haladó house, all style és freestyle, valamint break táncosainknak egyéb versenyeket is ajánlunk. Ilyen pl. Cypher Town

Tánciskolánk fő tevékenysége a tánc szeretetének népszerűsítése, valamint a közösségépítés. A pedagógiai elveink nem verseny orientáltak, nem preferáljuk a versengést. Kérjük ezt figyelembe véve gondold át a beiratkozásodat, szeretnénk ha olyan közösségbe jelentkeznél, ami ténylegesen neked való. Megértésed köszönjük.

Kötelezettségek:

 1. A beiratkozást az egyesületi tagsági díj befizetésével lehet véglegesíteni. Egy csoportban a maximum létszám 15 fő. Ha ezt meghaladja az adott stílusórára való jelentkezők száma, a jelentkezést felfüggesztjük és igény szerint új csoportot indítunk egy másik időpontban.
 2. Táncoljunk Együtt az Állatokért jótékonysági táncgála a HD Stylers és az Együtt az Állatokért Egyesület közös rendezvénye, mely egyben a téli gálánk is. Időpontja: 2023 december 21 (csütörtök) 18:00-19:00
 3. A Téli Gálánk előtt december 18,19 és 20.-án 17:00-19:00 között közös gálás próba a táncteremben, melyen a megjelenés minden táncosnak kötelező.
 4. Helyszíni főpróba a tanítási nap miatt még egyeztetés alatt áll, erről időben tájékoztatni fogunk mindenkit, de előreláthatólag a Gála napján, vagy az azt megelőző napon történik majd. Természetesen minden ilyen esetben az egyesületünk hivatalos igazolást ad mindenkinek az iskolából, hogy részt tudjon venni rajta.
 5. Gála helyszín: Vasutas Egyetértés Művelődési Központ
 6. A téli gálán az egyesületi tagoknak a részvétel kötelező!
 7. Havidíjak rendszeres fizetése minden hónap 9.-ig.
 8. A táncosok hiányzásáról 16 év alatti táncosok esetében a szülőnek mindig, minden esetben értesíteni kell az oktatókat sms, e-mail, vagy messenger üzenet formájában (erre külön kérünk minden szülőt, hogy az esetleges félreértések és konfliktusok elkerülése érdekében tartsák be).
 9. Évadzáró Táncgálánk időpontja 2024 június 23. (vasárnap) 17:00-19:00
 10. Az Évadzáró Gálánk előtt június 10-21.-ig minden hétköznap 17:00-20:00 között közös gálás próba a táncteremben csoportfelosztásokkal, melyen a megjelenés minden táncosnak kötelező.
 11. Helyszíni főpróba 2024 június 22.-én előreláthatólag 9:00-12:00 között
 12. Gála helyszín: Vasutas Egyetértés Művelődési Központ
 13. A nyári Évadzáró Táncgálán az egyesületi tagoknak a részvétel kötelező!
 14. Házirend betartása.

Egyesületünk a 2023/2024-es évadban megtartja a munka- és tanítási szüneteket, elkerülve a sok hiányzásból adódó kellemetlenségeket (pl. óraelmaradás és felzárkóztatás).

Tanítási szünetek:

 • Őszi szünet: Október 28 – november 5 (a hivatalosan kiírt iskolai tanítási szünet alapján)
 • Téli szünet: December 23 – január 7 (a hivatalosan kiírt iskolai tanítási szünet alapján)

Tavaszi szünet: 2024. március 28 – április 7 (a hivatalosan kiírt iskolai tanítási szünet alapján)

Nyári napközis tánctáboraink:
A nyári szünetben 3 turnusban várjuk a táncoslábúakat egy-egy 5 napos tánctáborba, melyek napközis, nem ottalvós tánctáborok. Minden nap 8:00-9:00-ig van a gyülekező és 16:00-16:30-ig lehet értük jönni/nagyobbaknak hazamenni.

1.turnus: 2024. július 1-5 (6-10éveseknek)
2.turnus: 2024 július 8-12 (10-14 éveseknek)
3.turnus: 2024 július 15-19 (14 év felettieknek)

Hobby csoport vagy fellépő?

 • Bár a versenyzést nem, de a fellépéseket annál inkább szeretjük és komolyan is vesszük, ha színpadra állítunk egy-egy produkciót. Akik a Girl Power, WITH, Candy fellépő, Real Kids, Real fellépő és Mini Stylers csoportokba iratkoznak be, nekik kötelező minden fellépésen részt venni és ezt figyelembe véve igazítani az egyéb elfoglaltságaikat. Természetesen amint megkapjuk a felkérést, azonnal értesítünk mindenkit, hogy minél hamarabb be tudják illeszteni a programjukba.
 • A B-Stylers, Break Team és SITH csoportokban hobby és fellépő táncosok egyaránt járhatnak, de szeptemberben tisztázni kell kik a fellépők és kik azok, akik csak a gálákon kívánnak résztvenni, mert a koreográfiákat ennek tudatában kell összeállítani, hogy színpadra vihető legyen mind a két formátumban. Szeretnénk teret adni minden korosztályból és stílusból azoknak, akik a táncot nem csak egy hobbyként, vagy sokadik elfoglaltságként művelik, hanem fő tevékenységként. A versenyzőknek mindig, minden esetben részt kell venniük a fellépéseken. Kérjük ezt figyelembe véve iratkozzon be mindenki ezekbe a csoportokba és gondolja át a versenyzéshez való hozzáállását is.
 • Egyesületünkben a Téli és Évad végi Táncgálán való részvétel minden táncosnak kötelező, így akinek ezen kívül más fellépési igénye nincs, úgy a hobby csoportokba tud beiratkozni.
 • Fellépéseink egyik legfontosabb állomása a Debreceni Virágkarnevál TÁNCOL A VÁROS programsorozata, melyre a felkészülés első próbája: 2024. augusztus 10-11 (szombat-vasárnap) 9:00-12:00 csoportbeosztással, majd ezt követően augusztus 12-15 között 9:00-11:30-ig közös próbák. Fellépés napjai előreláthatólag augusztus 16-20-ig akár minden nap, lehet naponta több alkalommal is. A fellépő csoportosoknak, versenyzőknek kötelező, de mindenki más is jöhet, aki a nyári tánctáborba részt vett, vagy előző évadban bármelyik csoportba beiratkozott és táncolt nálunk. 🙂
 • További fellépéseink:
  2023. 09. 09. Debrecen DEMKI Ifjúsági Ház 13:00-15:30 között Nagy Táncválasztó
  2023.09.16. Hajdúszovát 18:00-18:30
 • Várható fellépések:
  Városnapok, iskolai rendezvények/gálaműsorok, majális, gyermeknap, meghívásos fellépések, falunapok (nem minden évben valósul meg mindegyik, de évadonként átlagosan 5-10 fellépés igen)

Információ közlés:

Tagjainknak egy közös, zárt Facebook-os csoportba kell kérniük a csatlakozásukat, mely Harmónia-Dance Stylers néven található meg a facebook platformján. Ebben a csoportban csak belső információkat közlünk, így akik nem közvetlenük hozzánk járnak, vagy valamelyik táncosunkat képviselik, azok ne kérjék a csatlakozást, nekik a nyilvános facebook oldalunkat, honlapunkat, instagram és tiktok profilunkat ajánljuk. (amennyiben valaki munkájából vagy bármi másból kifolyólag nincs fent a Facebook közösségi oldalon, jelezze nekünk és e-mail címére küldjük az összes információt)

Egyesületünkbe való beiratkozás menete:

 • A honlapunkon (hdstylers.hu) található online jelentkezési lap kitöltése (pontos adatok megadása, az adatvédelmi tájékoztató, általános tájékoztató és pénzügyi tájékoztató végig olvasása, tudomásul vétele és elfogadása)
 • Fénykép feltöltése (csak az évszak/év táncosának plakátjára használjuk fel.)
 • Aktuális hónap díjának befizetése (a pénzügyi tájékoztatóban leírtak szerint)

Közösségi média jelenlétünk

A Stylers megtalálható a hdstylers.hu weboldalon, melyen minden nyilvános fellépésről versenyről, aktuális információkról tájékoztatást adunk.

Facebookon a Harmónia-Dance Stylers oldalt lehet like-olni és követni, ahol nyereményjátékokkal, Shop-al és sok újdonsággal találkozhatnak a minket kedvelők.

Akik Instagramot használnak, azok a @hd_stylers felhasználónév alatt tudják követni iskolánkat napi szinten. Belenézhetnek az óráinkba és még több fotót és videót láthatnak rólunk.

A tiktok-ot használók a hd.stylers (Harmónia-Dance Stylers) néven követhetnek minket.

Elérhetőségeink:
Egyesületünk e-mail címe: hdstylers[kukac]gmail.com
Egyesületünk vezetőjének e-mail címe: gyongyosimarica[kukac]gmail.com
Egyesületünk vezetőjének telefonos elérhetősége: +36307002178