Középhaladó Emotional (10 éves kortól)

Önmegvalósító óráink egyike a Középhaladó Emotional csoport, melyben a moderntánc, a kortárstánc, a balett, a gimnasztika és a hajlékonysági elemek kapcsolódnak össze a Streetdance Lyrical stíluságával. Az óra az érzelmek kifejezésére és a lágy mozdulatokra, valamint a zene hangulatának eltáncolására alapul. Technikailag a Sugar Babes és a Girl Power órán megtanult (és leírt) táncstílusokra támaszkodva egy saját vezetett improvizációval kiegészített, legtöbbször Lyrical táncstílusú koreográfiákat táncoló óra. Tánciskolánk törekszik a lehető legnagyobb segítséget megadni mindenkinek, aki keresi a saját stílusát a táncban. Az önmegvalósító óráink egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, így a Középhaladó Emotional és az Emotional óráink mellett is van tervünk a táncosok képzésében. Egyenlőre ez a két csoport indul, de 2021-ben már kidolgozás alatt van egy még jobban az emberi lélekkel foglalkozó önmegvalósító képzés, mely mondhatni az egyik legérdekesebb óráink egyike lesz. Bár nagy hangsúlyt kap a technikai tudás, mégis inkább az improvizáció az, ami a legszebb pillanatokat hozza ezeknél a csoportoknál.

A csoportba való jelentkezés feltétele: Táncos előképzettség moderntánc, kortárstánc vagy hasonló, érzelmeket kifejező táncstílusokból. A Stylersen belül a Girl Power óra tudásszintjének elérése. Hajlékonyság előny.

Tipp a Középhaladó Emotional csoportba való jelentkezéshez:

A zenei ízlés, valamint a mély lelki érzelmek (jó és rossz egyaránt) nagyban segít, hogy tudd ebben a csoportban van-e a helyed. Ha a vidámság és energia, valamint a buli amit a tánc jelent számodra, akkor azt inkább egy house, girly, vagy break órában fogod megtalálni, nem ebben. Itt már elkezdünk előhívni érzelmeket, így van, hogy meg kell érni ehhez a csoporthoz. Tegyél be egy kedvenc lassabb zenét és mozogj rá. Ha jól érezted közben magad, akkor neked való ez a stílus ?

Tudtad?

Egy érzelmesebb órán jobban megismerheted szavak nélkül a csoport tagjait, mint ha elmeséltél volna magadról valami fontos dolgot. Az Emotional csoportunkban az érdekes gyakorlatok során többnyire szavak nélkül alakul ki egy nagyon közeli/bizalmi viszony. Folyamatosan egyre több olyan gyakorlatot alkalmazunk, mely nem a technikáról szól,sokkal inkább az önismeretről, az érzelmek előhívásáról, és az önmegvalósításról.