Kezdő Mini Stylers (7-9 év között)

Kezdő Mini Stylers (7-9 év között)

A Kezdő Mini Stylers kisiskolás korosztályú, a streetdance vegyes stílusait táncoló csoport. Játékos formában megismerkedhetnek a táncban használt kifejezésekkel, valamint az esztétikus testképzés alapjaival. Mivel a hip hop Amerikából származik, így az óra alatt sok angol szót és kifejezést hallanak, elősegítve ezzel a nyelvtanulást és az esetlegesen később nemzetközi táncos közegben történő laza kommunikációt. Tapasztalatunk, hogy az első év végére már teljesen természetesen használják órák alatt az angol kifejezéseket, a tánclépések neveit, sokszor akár már mondatokat is. Ezen kívül nem csak az esztétikus testképzés, hanem az akrobatikai elemek alapjait is elsajátíthatják a gyerekek.

A csoportba való jelentkezés feltétele: A főbb testrészek zenére/ritmusra történő tudatos, izolált mozgatásának képessége.

Tipp a Kezdő Mini Stylers csoport beiratkozásához:

Későbbi csatlakozás esetén az első órán érdemes egyből beállni és kipróbálni, hiszen a gyerekek figyelme hamar lankad, ha nincs konkrét feladat adva nekik és csak nézik a többieket. Kényelmes tornacipő és nadrág, valamint póló ajánlott. A szülők a folyosón egy monitoron keresztül figyelemmel követhetik az egész óra menetét, ezzel nem zavarva a saját és többi gyermek figyelmét a tánctermen belül.