Junior Crew (14-17 év között)

A Junior Crew egyesületünk tinédzser korosztályú, haladó tudásszintű fellépő/versenyző csoportja. Tagjai Külön jelentkezés útján kerülnek be, vagy mi választjuk ki őket. Tagságukhoz az évad előtti tánctáborunkba való részvétel kötelező, valamint az egyesület új tagjai csak felvételivel együtt kerülhetnek be. Mivel a versenyeken nem egy adott stílust képvisel a csoport, tagjainak legalább 2 stílusból haladó technikai szinten kell tudniuk táncolni. A versenyeken adott korosztályba való besorolás alapján indulnak, többször előfordul ennél a korosztálynál, hogy 1-1 táncos átlépi a korhatárt, így fentebb kell őket nevezni. Egyesületünk nem versenyorientált, vagyis nem áldozzuk be a jól működő csoportjainkat a versenyszabályok miatt. Számunkra a közösség előbbre való, így inkább a hasonló korosztályba való bulizást és szórakozást, valamint a fellépő számok gyakorlását és bemutatását tartjuk fontosabbnak. Bár a csoport inkább a versenyekre és fellépésekre készül, azért itt is nagy hangsúlyt kapnak a táncosok az improvizációra. Mivel többnyire all style (streetdance-en belül minden stílust tanuló és táncoló) táncosokból áll a csoport, így a freestyle is all style az órán.

A csoportba való jelentkezés feltétele: A haladó tudásszint elérése legalább 2 stílusban. Az egyesület tagjai tanári jóváhagyással/felvételivel, az új tagok pedig csak felvételivel együtt kerülhetnek be.

Tipp a Junior Crew– ba való beiratkozás előtt:

A csoport tudásszint miatt lett létrehozva. Amennyiben csak a hasonló életkor miatt szeretnél itt táncolni, akkor előbb nézd meg a többi csoportunkat is ?

Heti kötelező óraszám: 1×60 perc (csütörtök 17:45-18:45)
+ minimum 2 Style (választható) órán való megjelenés