Pénzügyi és Általános Tájékoztató 2021/2022

Pénzügyi Tájékoztató

A Harmónia Divattánc Egyesület beiratkozási díja 10.000.-/évad.

 1. Ez az összeg magában foglalja az egyen pólót, melyhez mindenkinek egyénileg biztosítania kell fekete nadrágot (egy rövid és egy hosszú) és fehér cipőt (ezt a fellépések alkalmával kell csak hozniuk). A fellépő ruha elvesztése esetén, vagy ha esztétikailag nem színpadra vihető állapotba kerül, úgy a pótlás kötelező és azt már saját pénzből kell fedezniük.
 2. Az egyesületbe való beiratkozási díj biztosít a csapatépítő tréningekre, bulikra és egyéb Stylerses rendezvényre 10 ingyen belépőt a táncos számára ( 6 éves kor alatti táncos+1 szülő).
 3. Az egyesületbe való beiratkozási díjjal egy egész évados óra/bérletkedvezményt is kapnak a táncosok. Az óradíj minden egyesületi tagunknak 1.000.-/alkalom. (Bérleteink lentebb megtalálhatóak)
 4. Szeretnénk tájékoztatni előre mindenkit (és egyúttal elkerülni a tájékozatlanságból adódó kellemetlenségeket), hogy a beiratkozási díj egy általánosan kikalkulált összeget jelent, melyben az iskola fenntartása, takarítása, csapatépítők szervezése/részvétele, ünnepeken történő ajándékok osztása és a táncosok kényelmét szolgáló dolgok megvásárlása/karbantartása/pótlása, valamint a táncosaink anyagi támogatása is benne szerepel az egész évadra vonatkozóan. Ezen felül amennyiben lehetősége van bárkinek, szeretettel várjuk a támogatásokat mind anyagi, mint tárgyi formában.
 5. A bizonytalan járványügyi helyzet miatt minden egyesületi tagunknak vállalnia kell, hogy a tánciskola államilag elrendelt bezárása esetén is folytatja a táncot ONLINE. (Az online óráink ugyanezekben az időpontokban lesznek megtartva ZOOM-on keresztül, aminek videó formáját is lehet kérni)
 6. A beiratkozás csak a folyamatosan járó tanulóknak érvényes egész évre. Aki idő közben megszakítja (egy vagy több hónapra) a tánctanulását, annak visszairatkozási díja mindig 5.000.-. (A visszairatkozási díj alól mentesül mindenki, aki orvosi igazolással tudja az egyesület számára igazolni a kimaradást, valamint a bérletét is meghosszabbítjuk ameddig szükséges.

A beiratkozási díj, valamint az egyesület támogatására szánt összegek utalással történő kifizetésének menete:

Számlaszám:   59900074-11033671 (Tiszántúli Takarék)
Közleménybe: Táncos neve és Beiratkozási díj/Támogatás

Bérleteink

A következő táblázatban találhatóak tánciskolánk bérletei (2021. szeptember 1.- 2022. június 30.-ig).
A bérletek egy része az egyesületi tagoknak csoportosan is használható (ebben az esetben elég egy bérletet venni és együtt járják le az alkalmakat)

A Bérletek díjainak utalással történő kifizetésének menete:

Számlaszám: 11773384-00017477 (Otp bank)
Közleménybe: Táncos neve és a bérlet pontos megnevezése

Bérlet megnevezése Bérlet ára

egyesületi tagoknak

Bérlet ára

külsősöknek

felhasználható egyénileg felhasználható csoportosan
próbajegy ingyenes ingyenes 1 hónap
1 alkalmas jegy 1.000.- 1.750.- 1 hónap
4 alkalmas bérlet 4.000.- 6.000.- 1 hónap
5 alkalmas bérlet 5.000.- 7.500.- 1 hónap
8 alkalmas bérlet 8.000.- 12.000.- 1 hónap 1 hónap
10 alkalmas bérlet 10.000.- 14.000.- 1 hónap 1 hónap
havi korlátlan bérlet 12.000.- 15.000.- 1 hónap
20 alkalmas bérlet 19.000.- 25.000.- 3 hónap 2 hónap
50 alkalmas bérlet 45.000.- 60.000.- 6 hónap 3 hónap

 

Az adó 1% támogatásokat a 18990391-1-09 adószámra várjuk és köszönjük mindenkinek, aki minket tisztel meg ezzel

További támogatásokat a teremben lévő perselyünkbe lehet bedobni, vagy az 59900074-11033671 számlaszámra utalni, nagyobb szponzoráció esetén pedig vegye fel a kapcsolatot egyesületünk vezetőjével.

További információ:

Gyöngyösi Mariann: 30/700.21.78
gyongyosimarica@gmail.com
hdstylers@gmail.com

Általános Tájékoztató

A Harmónia Dance Stylers egy minőségi táncoktatást nyújtó egyesület. Vezetője Gyöngyösi Mariann, aki a Magyar Táncművészeti Főiskola/Egyetem diplomás táncpedagógusa, 20 éves szakmai gyakorlattal. A Stylers 2010 óta működik és évről évre a befolyt összegeket a táncosokra és fejlesztésekre költi. Az egyesület célja a tánc minőségi oktatása, valamint a fiatalok nevelése, közösségformálás és csapatépítés. Minden hónap utolsó vasárnapján 15:00-19:00 között csapatépítő tréninget tartunk, melyben játékokkal, csapatfeladatokkal és bulikkal hozzuk egymáshoz közelebb a nálunk táncolókat. Hagyomány szerint Hónap táncosát szavazunk, valamint év végén egy Stylers Vándorkupát az év táncosának, mellyel együtt egy 1 évadra szóló ingyenes táncoktatás is jár a kitartó és szorgalmas munkájáért. Ezen kívül támogatjuk a kiemelkedően szorgalmas táncosaink edzőtáborban való részvételét és az év csapatát is közös élményekkel ajándékozzuk meg minden évben. (fagyizás, strand, gokartozás stb…)

Egyesületünk aktív tagjai az általunk szervezett workshopokat a legtöbb esetben teljesen díjmentesen látogathatják.

A jelenlegi vírushelyzetre való tekintettel az otthonmaradás alatt is ugyanazt a minőséget nyújtottuk és tervezzük nyújtani táncosainknak, mint amit élőben is. Online programunk is kidolgozott, erről bővebb információt a beiratkozáskor és a jelentkezések után nyújtunk e-mail-en keresztül.


Kötelezettségek:

 • Házirend betartása.
 • Egyesületünk a 2021/2022-es évadban megtartja a munkaszüneti napokat, elkerülve a sok hiányzásból adódó kellemetlenségeket (pl. óraelmaradás és felzárkóztatás) Természetesen ezekben az esetekben tömeges bérlethosszabbítással tesszük lehetővé, hogy az órákra továbbra is tudjanak járni a táncosaink
 • Egyesületünkben a nyári szünet 2 hónap (július-augusztus). Az edzőtáborunk hagyomány szerint előreláthatóan 2022. 07.10-17- ig kerül megrendezésre, mely egy 8 napos ottalvós, intenzív tánctábor (díja 60.000-70.000.-). Helyszín: Levelek
 • A fellépő csoportunk a HD Stylers, melynek a középhaladó és haladó csoportokból állnak és minimum heti 2 táncórán kell részt venniük. Ennek a fellépő csoportnak az időpontja szombat 16.15-17.45-ig tart. Fellépésekre a többi csoportot is visszük, de számukra nem kötelező semmi, csak ha ők is szeretnének ?
 • Tagjainkat egy közös, zárt Facebook-os csoportba vesszük fel, melyben már csak belső információkat közlünk (Harmónia Dance Stylers). Ehhez a csoporthoz kötelező csatlakozni és nyomon követni az információkat (amennyiben valaki munkájából vagy bármi másból kifolyólag nincs fent a Facebook közösségi oldalon, jelezze nekünk és e-mail címére küldjük az összes információt)

Egyesületünkbe való beiratkozás menete:

 • A honlapunkon (hdstylers.hu) található online jelentkezési lap kitöltése (pontos adatok megadása, az adatvédelmi tájékoztató, általános tájékoztató és pénzügyi tájékoztató elfogadása)
 • Az óráinkra a MotiBro nevezetű felületen lehet jelentkezni. Akik az egyesületbe járnak, rendelkezniük kell egy saját profillal a MotiBroban. Ehhez az e-mail címet a jelentkezési lapon kell megadni, arra küldünk egy meghívót (ez többnyire a spam/kéretlen üzenetek között lehet megtalálni, úgyhogy ott kell keresni) és értelemszerűen egy pár adat kitöltésével (hogy be tudjuk azonosítani a jel.lap alapján a profilt) már használható is a felület. 14 év felett kötelező a táncosnak külön kezelőfelület, 14 éves kor alatt a szülő intézheti a gyermeke órákra történő látogatásait.
 • Bérletvásárlás, majd az órákra való bejelentkezés (az órákra csak érvényes bérlettel lehet jelentkezni)
 • A MotiBro egy nagyon hasznos dolog, nyomon követi a hiányzásokat, a bérletértékesítéseket, valamint az órákhoz való jegyzeteket/zenéket/üzeneteket olvashatják a táncosaink.
 • Az órák létszáma limitált. Minimum 5 fő (ezalatt elmarad az óra) és maximum 14 fő (ez óránként pár helyen változik)
 • Az órák előtt 24 órával lezárja a jelentkezőket a rendszer, így aki addig nincs bejelentkezve már csak a vezető által tud külön bejelentkezni, valamint a kijelentkezés is csak ilyen formában (indoklással) lehetséges. Amennyiben nem jelentkezett ki a táncos időben és nem jelenik meg az órán, úgy a bérletéből az az 1 alkalom levonásra kerül (mivel a hely fent volt neki tartva)
 • A csapatépítőkre is ugyanúgy vonatkozik a MotiBro-s bejelentkezés, mint ahogy minden másra, így nagyon fontos hogy amennyiben lehetséges, a telefon kezdő-képernyőjére vegye fel mindenki a kis ikon-t hiszen akkor úgy működik mint bármilyen más alkalmazás, ahogy rákattint valaki már nézheti is az órákat ?
 • A MotiBro lehetőséget ad arra, hogy egymást is megnézzék a táncosaink. Kikkel lesznek egy órán, kik jelentkeznek be, valamint a csapatépítőn is láthatják a fontos információkat (pl. Karácsonykor kézzel készített ajándékot adunk egymásnak kihúzásos alapon stb…)

A Stylers nem csak egy tánciskola. A legfontosabbnak a közösséget és annak erejét tartjuk, mely nem csak a táncórákban, hanem a közös élményekben rejlik.

Minden hónapban hónap táncosát sorsolunk, melyet titkosan szavaznak meg a nálunk táncolók, így a csapatépítőkön érdemes részt venni (itt mindig táncolunk is sokat, aminek egy kis bemutató jelleget is adunk) Ez a kis ”mini fellépés” lehetőséget ad a fellépések előtti izgalmak megszeretéséhez, egymás  tánctudását megfigyelni és így sokkal jobban tud szavazni arra aki valójában szerinte megérdemli a címet.

Egyesületünkben újból indul az Adult csoport, melybe a 30 év feletti táncolni vágyó szülőket invitáljuk. Az egyik legnagyobb sikert aratott csoportunk, várunk mindenkit szeretettel ?

Információközlés

 

 • A Stylers megtalálható a hdstylers.hu weboldalon, melyen minden nyilvános fellépésről versenyről, aktuális információkról tájékoztatást adunk.
 • Facebookon a Harmónia-Dance Stylers oldalt lehet like-olni és követni, ahol nyereményjátékokkal, Shop-al és sok újdonsággal találkozhatnak a minket kedvelők.
 • Akik Instagramot használnak, azok a hd_stylers felhasználónév alatt tudják követni iskolánkat napi szinten. Belenézhetnek az óráinkba és még több fotót és videót láthatnak rólunk.
 • Egyesületünk e-mail címe: hdstylers@gmail.com
 • Egyesületünk vezetőjének e-mail címe: gyongyosimarica@gmail.com
 • Egyesületünk vezetőjének telefonos elérhetősége: +36307002178