Általános Tájékoztató 2020/2021

A Harmónia Dance Stylers egy minőségi táncoktatást nyújtó egyesület. Vezetője Gyöngyösi Mariann, aki a Magyar Táncművészeti Főiskola/Egyetem diplomás táncpedagógusa, 20 éves szakmai gyakorlattal. A Stylers 2010 óta működik és évről évre a befolyt összegeket a táncosokra, versenyzésre és fejlesztésekre költi. Az egyesület célja a tánc minőségi oktatása, valamint a fiatalok nevelése, közösségformálás és csapatépítés. Minden hónap utolsó vasárnapján 15:00-19:00 között csapatépítő tréninget tartunk, melyben játékokkal, csapatfeladatokkal és bulikkal hozzuk egymáshoz közelebb a nálunk táncolókat. Hagyomány szerint Hónap táncosát szavazunk, valamint év végén egy Stylers Vándorkupát az év táncosának, mellyel együtt egy 1 évadra szóló ingyenes táncoktatás is jár a kitartó és szorgalmas munkájáért. Ezen kívül támogatjuk a kiemelkedően szorgalmas táncosaink edzőtáborban való részvételét, akrobatika tanulását és az év csapatát is közös élményekkel ajándékozzuk meg minden évben. (fagyizás, strand, gokartozás)

Egyesületünk aktív tagjai az általunk szervezett workshopokat a legtöbb esetben teljesen díjmentesen látogathatják.

A jelenlegi vírushelyzetre való tekintettel az otthonmaradás alatt is ugyanazt a minőséget nyújtottuk és tervezzük nyújtani táncosainknak, mint amit élőben is. Online programunk is kidolgozott, erről bővebb információt a beiratkozáskor és a jelentkezések után nyújtunk e-mail-en keresztül.

Kötelezettségek:

 • Házirend betartása.
 • Az év végi gálánkon való részvétel, mely előreláthatóan 2021. 06.26 vagy 27.-e délután
 • A gálánkon az Adult, Streching, Akrobatika és FreeStylers csoportok kivételével az összes csoportnak kötelező a fellépés, valamint az előtte lévő időszakban (2021. 06.14-25.-ig) minden nap 16:00-20:00-ig a Gálás Próbákon való részvétel (a Mazsola, Mini Stylers és Sugar Babes csoportosoknak 4 gálás próbán kötelező a megjelenés, ebből az egyik az utolsó)
 • Egyesületünk 2020/2021-as évadban megtartja az iskolai és munkaszüneti napokat, elkerülve a sok hiányzásból adódó kellemetlenségeket (pl.óraelmaradás és felzárkóztatás)
 • Egyesületünkben a nyári szünet 2 hónap (július-augusztus). Az edzőtáborunk hagyomány szerint július 1. vagy 2. hetében kerül megrendezésre (előreláthatóan 2021. 07.05-11, vagy 07.12-18.-ig), mely egy 7napos ottalvós, intenzív tánctábor (díja 50.000-60.000.-).
 • Csoportjaink, melyek meghatározott hiányzás (8óra), valamint 2 lemondott fellépés után átkerülnek a hobby csoportba
 • A versenyző/fellépő csoportok a tábori teljesítmény alapján kerülnek a következő évben összeállításra, így csak azok versenyezhetnek, akik a táborban részt vettek. Fellépésekre és kisebb versenyekre a többi csoportot is visszük, amennyiben szakmailag elérik az adott szintet és a támogatásokból befolyt összeg fedezi ezt számukra.
 • Tagjainkat egy közös, zárt Facebook-os csoportba vesszük fel, melyben már csak belső információkat közlünk (Harmónia Dance Stylers). Stílusórákra lebontva is vannak Facebook-os csoportjaink, melyekben már csak kifejezetten az arra vonatkozó csoportoknak szóló információkat, videókat, zenéket osztunk meg (elkerülve az átláthatatlan ömlesztett posztokat a nagy csoportunkban😊). Ezekhez a csoportokhoz kötelező csatlakozni és nyomon követni az információkat (amennyiben valaki munkájából vagy bármi másból kifolyólag nincs fent a Facebook közösségi oldalon, jelezze nekünk és e-mail címére küldjük az összes információt) 

Információközlés

 

 • A Stylers megtalálható a hdstylers.hu weboldalon, melyen minden nyilvános fellépésről versenyről, aktuális információkról tájékoztatást adunk.
 • Facebookon a Harmónia-Dance Stylers oldalt lehet like-olni és követni, ahol nyereményjátékokkal, Shop-al és sok újdonsággal találkozhatnak a minket kedvelők.
 • Akik Instagramot használnak, azok a hd_stylers felhasználónév alatt tudják követni iskolánkat napi szinten. Belenézhetnek az óráinkba és mégtöbb fotót és videót láthatnak rólunk.
 • Egyesületünk vezetőjének telefonos elérhetősége: +36307002178