V. alkalommal kerül megrendezésre a Stylers Évzáró Táncgálája


Categories :

Idén 5. alkalommal kerül megrendezésre a Harmónia-Dance Stylers évzáró táncgálája. Június 23-án szombaton, 17:30-kor nyitja meg kapuit gálánk helyszíne, mely már hagyományszerűen a debreceni Vasutas Egyetértés Művelődési Központ. Műsorunk 18:00-kor veszi kezdetét.

A helyszínen korlátozott mennyiségben 2500Ft értékben vásárolhatjátok meg a jegyeteket.

A  Stylers Shop termékeit is megtalálhatjátok majd. Fontos tudni, hogy aki minimum 500Ft értékben vásárol és megtartja a nyugtát, esélye van megnyerni egy gála DVD-t!

A gálán több nézetből rögzített videó felvétel és fotók is készülnek a produkciókról. A videókat DVD-n láthatjátok majd, a képeket pedig a Facebook oldalunkon is publikáljuk. Ezúton is megkérünk minden kedves vendégünket, hogy ha saját felvételeket készítenek, vegyék figyelembe az egyesület kameráitvakut ne használják és amennyiben szükséges, csak a táncok között hagyják el helyüket, hogy a produkciókat és a felvételt ne zavarják meg.

Saját videóikat az egyesület vezetőjének engedélye nélkül ne tegyétek nyilvánossá!

A gáláról készült DVD-ket ITT az oldalon lehet megrendelni. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy más felületen leadott rendelést nem veszünk figyelembe, kizárólag egy helyen rögzítjük a DVD vásárlásának igényét.

Táncosaink már gőzerővel készülnek a napra, amiért egész évben dolgoztak. Gyere el és töltsd velünk ezt az estét!