Általános és pénzügyi tájékoztató

Általános Tájékoztató
2019/2020

A Harmónia-Dance Stylers egy minőségi táncoktatást nyújtó egyesület. Vezetője Gyöngyösi Mariann, aki a Magyar Táncművészeti Főiskola/Egyetem diplomás táncpedagógusa, 17 éves szakmai gyakorlattal. A Stylers 2010 óta működik és évről évre a befolyt összegeket a táncosokra, versenyzésre és fejlesztésekre költi. Az egyesület célja a tánc minőségi oktatása, valamint a fiatalok nevelése, közösségformálás és csapatépítés. Minden hónap utolsó vasárnapján 15:00-19:00 között csapatépítő tréninget tartunk, melyben játékokkal, csapatfeladatokkal és bulikkal hozzuk egymáshoz közelebb a nálunk táncolókat. Hagyomány szerint Hónap táncosát szavazunk, valamint év végén egy Stylers Vándorkupát az év táncosának, mellyel együtt egy 1 évadra szóló ingyenes táncoktatás is jár a kitartó és szorgalmas munkájáért.

Kötelezettségek:

 • Házirend betartása.
 • Az év végi gálánkon való részvétel, mely 2020.06.21.-én 17:00-20:00-ig tart.
 • A gálánkon az Adult, Streching, Akrobatika és FreeStylers csoportok kivételével az összes csoportnak kötelező a fellépés, valamint az előtte lévő időszakban (2020. 06.08-20.-ig) minden nap 16:00-20:00-ig a Gálás Próbákon való részvétel (a Mazsola, Mini Stylers és Sugar Babes csoportosoknak 4 gálás próbán kötelező a megjelenés, ebből az egyik az utolsó)
 • Egyesületünk 2019/2020-as évadban megtartja az iskolai és munkaszüneti napokat, elkerülve a sok hiányzásból adódó kellemetlenségeket (pl.óraelmaradás és felzárkóztatás)
 • Egyesületünkben a nyári szünet 2 hónap (július-augusztus). Az edzőtáborunk hagyomány szerint július 1. vagy 2. hetében kerül megrendezésre (előreláthatóan 2020. 07.06-12.ig), mely egy 7napos ottalvós, intenzív tánctábor (díja 50.000-60.000.-).
 • Csoportjaink, melyeknek tagjai meghatározott hiányzás (8óra), valamint 2 lemondott fellépés után átkerülnek a JLT hobby csoportba:

– Kids
– Junior Crew
– Stylers Crew
– Stylers Boys
– B-Stylers
– Break Team
– W’ITH
– SITH
– Girl Power
– Candy Crew
– Középhaladó Real
– Real
– Ra-beat

 • A versenyző/fellépő csoportok a tábori teljesítmény alapján kerülnek a következő évben összeállításra, így csak azok versenyezhetnek, akik a táborban részt vettek. Fellépésekre és kisebb versenyekre a többi csoportot is visszük, amennyiben szakmailag elérik az adott szintet és a támogatásokból befolyt összeg fedezi ezt számukra.
 • Tagjainkat egy közös, zárt Facebook-os csoportba vesszük fel, melyben már csak belső információkat közlünk (Harmónia Dance Stylers). Stílusórákra lebontva is vannak Facebook-os csoportjaink, melyekben már csak kifejezetten az arra vonatkozó csoportoknak szóló információkat, videókat, zenéket osztunk meg (elkerülve az átláthatatlan ömlesztett posztokat a nagy csoportunkban😊). Ezekhez a csoportokhoz kötelező csatlakozni és nyomon követni az információkat (amennyiben valaki munkájából vagy bármi másból kifolyólag nincs fent a Facebook közösségi oldalon, jelezze nekünk és e-mail címére küldjük az összes információt)

Információközlés:

 • A Stylers megtalálható a hdstylers.hu weboldalon, melyen minden nyilvános fellépésről versenyről, aktuális információkról tájékoztatást adunk.
 • Facebookon a Harmónia-Dance Stylers oldalt lehet like-olni és követni, ahol nyereményjátékokkal, Shop-al és sok újdonsággal találkozhatnak a minket kedvelők.
 • Akik Instagramot használnak, azok a hd_stylers felhasználónév alatt tudják követni iskolánkat napi szinten. Belenézhetnek az óráinkba és mégtöbb fotót és videót láthatnak rólunk.
 • Egyesületünk e-mail címe: hdstylers@gmail.com
 • Egyesületünk vezetőjének e-mail címe: gyongyosimarica@gmail.com
 • Egyesületünk vezetőjének telefonos elérhetősége: +36307002178

 

Pénzügyi Tájékoztató
2019/2020

 

 • A Harmónia Divattánc Egyesület beiratkozási díja 3.500.-/évad. A beiratkozás csak a folyamatosan járó tanulóknak érvényes egész évre. Aki idő közben megszakítja (egy vagy több hónapra) a tánctanulását, annak visszairatkozási díja mindig 1.000ft-al nő az adott évadban. Ez alól azok mentesülnek, akik előre szólnak és indoklásukat elfogadjuk (pl.műtét, csonttörés)
 • Az egyesületünk éves kötelező ruhatámogatási díja 5.000.-/stílus/fő, melyet a beiratkozást követő 2 hónapon belül kell átutalni az egyesületünk számlaszámára. A Stretching és FreeStylers órák után nincs ruhadíj kötelezettség. A táncosaink a ruhákat megkapják (kivétel az akrobatika stílus után, mert ennél a csoportnál a támogatást a felszerelések használatára és pótlására költjük). Amennyiben a fellépőruhákat a gáláig nem tartják meg esztétikailag színpadra vihető állapotban, úgy a pótlás kötelező és azt már saját pénzből kell fedezniük
  (a támogatás stílusonként 1 öltözetet biztosít)
 • A beiratkozási díjak/ruhatámogatási díjak, valamint az egyesület támogatására szánt összegek utalással történő kifizetésének menete:
  Számlaszám: 59900074-11033671 (Takarékbank Zrt.)
  Közleménybe: Táncos neve és Beiratkozási díj/Ruhatámogatás/ Támogatás 
 • A következő táblázatban találhatóak tánciskolánk havidíjai (2019. szeptember 1.- 2020. június 30.-ig).
  Az összeget mindenkinek előre, az adott hónap 09. napjáig kötelező befizetnie/utalnia. Tapasztalataink azt mutatják többet hiányoznak a gyerekek pl. téli vagy iskolaszüneti időszakban. Szeretnénk tájékoztatni előre mindenkit ( és egyúttal elkerülni a tájékozatlanságból adódó kellemetlenségeket), hogy a havidíj egy általánosan kikalkulált összeget jelent, melyben az iskola fenntartása, takarítása, csapatépítők szervezése/részvétele, ünnepeken történő ajándékok osztása és a táncosok kényelmét szolgáló dolgok megvásárlása/karbantartása is benne szerepel az egész évadra vonatkozóan (nem összekeverendő a havi vagy 10-15 alkalmas bérletekkel).

 

havidíj megjegyzés
heti 1 óra 5.000.-
heti 2-3 óra 9.000.- nem tartalmazza az akrobatika órák díját
heti 3 óra felett 9.000.- + 1.000.-/stílus A Stylers táncosainak a Stretching és FreeStylers órák ingyenesek
akrobatika 2.000.-
óradíj 1.500.- Stretching, FreeStylers órákra érvényes
kedvezmény 500.-/fő családi kedvezmény

 

 • A havidíjak/magánórák/óradíjak és szalagtűzős oktatás díjainak utalással történő kifizetésének menete:
  Számlaszám: 11773384-00017477 (Otp bank) Közleménybe: Táncos neve és a hónap/időpont megnevezése, 
  szalagtűző esetén: Szalagtűzős táncoktatás, valamint az iskola és osztály megnevezése. 
 • Az adó 1%-2% támogatásokat a 18990391-1-09 adószámra várjuk és köszönjük mindenkinek, aki minket tisztel meg ezzel
 • További támogatásokat az egyesületünknek az 59900074-11033671 számlaszámra lehet utalni, valamint felvenni a kapcsolatot az egyesület vezetőjével.

Gyöngyösi Mariann
Harmónia Dance Stylers