Stylers Boys (9 éves kortól)

Egyesületünk egyik fellépő/versenyző csoportja. Az itt táncoló fiúk már legalább egy JLT tanfolyamot elvégeztek, továbbá minimum egy táncstílust középhaladó/haladó szinten tudnak. A fiúknál jobban dominál az akrobatika/akrobatikus elemek használata. Az órák vegyes stílusúak, így a Real csoporthoz hasonló koreográfiákat tanulnak a táncosok, valamint a kitűzött célunk a break és a Freestyle stílusokban való fejlődés, a hip hop kultúra továbbadása, így ajánlott emellett az óra mellet az akrobatika, a break (B-Stylers/Break Team), a Ra-beat, a Real órák valamelyike, valamint az Open Floor&FreeStylers órák látogatása.

A csoportba való jelentkezés feltétele: A J.L.T csoportban leírt tudásszint elérése, valamint a heti 3 óra látogatása

Tipp a Stylers Boys csoport beiratkozása előtt:

Mivel a csoport tudásszint alapján jött létre, így a korkülönbség nem számít, inkább a csapatszellem. Megalakulásuk óta nagyon egybeforrott ez a csapatunk is, így nem csak egy tánccsoportba, hanem egy kis baráti társaságba is csöppen az, aki a Stylers Boys-t választja. Fontosnak tartjuk, hogy ne csak a lányokból álló girly stílus (csajos tánc) legyen domináns tánciskolánkban, hanem ez az igazán dinamikus és elsöprő energiájú csapat is. Más energiákat mozgat meg egy fiúcsapat és a tapasztalatunk az, hogy ez még nagyobb energiát ad a srácoknak táncolás közben is és az órákon is.

Tudtad?

A 2019/2020-as évadban a Stylers Boys akkora sikert aratott az egyesület táncosainál és a fellépések során, hogy ők lettek az Év Csapata ?

Heti kötelező óraszám: 1×60 perc (szerda 15:30-16:30)
+ minimum 2 Style/Akrobatika (választható) órán való megjelenés