Pénzügyi és Általános Tájékoztató 2022/2023

Pénzügyi tájékoztató

A Harmónia Divattánc Egyesület beiratkozási díja 7.500.-/1.félév

 1. Ez az összeg magában foglalja az egyenpólót, melyhez mindenkinek egyénileg biztosítania kell fekete nadrágot (egy rövid és egy hosszú) és fehér cipőt (ezt a fellépések alkalmával kell csak hozniuk). A fellépő ruha elvesztése esetén, vagy ha esztétikailag nem színpadra vihető állapotba kerül, úgy a pótlás kötelező és azt már saját pénzből kell fedezniük (3.500.-).
 2. Az egyesületbe való beiratkozási díj ingyen belépőt biztosít a csapatépítő tréningekre, bulikra és egyéb Stylerses rendezvényekre a táncos számára
 3. Havidíjak rendszeres fizetése minden hónap 9.-ig.
  A havidíjak egy átlag kalkuláció, vagyis a tanulók hiányzása esetén is fizetendő. Amennyiben több órájuk van egy hónapban, akkor is ugyanannyi, mint amikor tanítási szünet van. (Megértésüket köszönjük.)
 4. A bizonytalan gazdasági-és járványügyi helyzet miatt minden egyesületi tagunknak vállalnia kell, hogy a tánciskola államilag elrendelt bezárása esetén is folytatja a táncot ONLINE. (Az online óráink ugyanezekben az időpontokban lesznek megtartva ZOOM-on keresztül, aminek videó formáját is lehet kérni)
 5. A beiratkozás csak a folyamatosan járó tanulóknak érvényes egész évre. Aki idő közben megszakítja (egy vagy több hónapra) a tánctanulását, annak visszairatkozási díja mindig 5.000.-. (A visszairatkozási díj alól mentesül mindenki, aki orvosi igazolással tudja az egyesület számára igazolni a kimaradást.)

A beiratkozási. díj, valamint az egyesület támogatására szánt összegek utalással történő kifizetésének menete:

Számlaszám:   59900074-11033671 (Tiszántúli Takarék)
Közleménybe: Táncos neve és Beiratkozási díj/Támogatás

Havidíjak

A következő táblázatban találhatóak tánciskolánk havidíjai 2022. szeptember 1.- 2023. január 31.-ig (az inflációs növekedés miatt a 2. félévben a díjak valószínűleg növekedni fognak, erről bővebben januárban tudunk tájékoztatást adni.)

A Havidíjak utalással történő kifizetésének menete:

Számlaszám: 11773384-00017477 (Otp bank)
Közleménybe: Táncos neve és a hónap megnevezése

Heti 1 alkalom7.500.-

Heti 2 alkalom12.000.-
Heti 3 alkalom15.000.-

Az adó 1% támogatásokat a 18990391-1-09 adószámra várjuk és köszönjük mindenkinek, aki minket tisztel meg ezzel

További támogatásokat a teremben lévő perselyünkbe lehet bedobni, vagy az 59900074-11033671 számlaszámra utalni, nagyobb szponzoráció esetén pedig vegye fel a kapcsolatot egyesületünk vezetőjével.

További információ:
Gyöngyösi Mariann: 30/700.21.78
gyongyosimarica@gmail.com
hdstylers@gmail.com

Általános Tájékoztató

A Harmónia Dance Stylers egy minőségi táncoktatást nyújtó egyesület. Vezetője Gyöngyösi Mariann, aki a Magyar Táncművészeti Főiskola/Egyetem diplomás táncpedagógusa, 21 éves szakmai gyakorlattal. A Stylers 2010 óta működik és évről évre a befolyt összegeket a táncosokra és fejlesztésekre költi. Az egyesület célja a tánc minőségi oktatása, valamint a fiatalok nevelése, közösségformálás és csapatépítés.

Október 2 – Évadköszöntő Ismerkedő csapatépítő
Október 30 – Halloweeni buli (jelmezverseny,
Ősz táncosa szavazás)
December 18 – Karácsonyi buli (kézzel készített ajándék)


A csapatépítő tréningeket 15:00-19:00 tartjuk, melyben játékokkal, csapatfeladatokkal és bulikkal hozzuk egymáshoz közelebb a nálunk táncolókat. Hagyomány szerint Évszak Táncosát szavazunk, valamint év végén egy Stylers Vándorkupát az Év Táncosának, mellyel együtt egy 1 évadra szóló ingyenes táncoktatás is jár a kitartó és szorgalmas munkájáért. Ezen kívül támogatjuk a kiemelkedően szorgalmas táncosaink edzőtáborban való részvételét és az év csapatát is közös élményekkel ajándékozzuk meg minden évben. (fagyizás, strand, gokartozás stb…)

Minden hónapban a legaktívabban dolgozó és fejlődő csoport egy videóforgatást kap, melyet előreláthatólag egy hétvégi napon forgatunk le és az egyesület YouTube csatornájára kerül ki. ?

Egyesületünk aktív tagjai az általunk szervezett workshopokat a legtöbb esetben teljesen díjmentesen látogathatják.

A jelenlegi vírushelyzetre való tekintettel az otthonmaradás alatt is ugyanazt a minőséget nyújtottuk és tervezzük nyújtani táncosainknak, mint amit élőben is. Online programunk is kidolgozott, erről bővebb információt a beiratkozáskor és a jelentkezések után nyújtunk e-mail-en keresztül.

Versenyzési lehetőség csak szóló kategóriában lehetséges, minőségi versenyeken. Tánciskolánk fő tevékenysége a tánc szeretetének népszerűsítése, valamint a közösségépítés. A pedagógiai elveink nem verseny orientáltak, nem preferáljuk a versengést. Kérjük ezt figyelembe véve gondold át a beiratkozásodat, szeretnénk ha olyan közösségbe jelentkeznél, ami ténylegesen neked való. Megértésed köszönjük.


Kötelezettségek:

 • Egyesületi tagdíj befizetése a beiratkozással együtt történik (7.500.-)
 • Táncoljunk Együtt az Állatokért jótékonysági táncgála a HD Stylers és az Együtt az Állatokért Egyesület közös rendezvénye, mely egyben a téli gálánk is. Időpontja: 2022 december 9. | 18:00-19:00 (a táncosoknak 16:00-tól próba).
  Helyszín: Vasutas Egyetértés Művelődési Központ
  A téli gálán az egyesületi tagoknak a részvétel kötelező!
 • Havidíjak rendszeres fizetése minden hónap 9.-ig.
 • A táncosok maximum 3 órát látogathatnak egy héten (kivétel az akrobatika és a nyújtás órák, ezt a két “stílust” negyedikként is felveheti mindenki, ebben az esetben nem számolunk fel plusz költséget, tehát ingyenes.)
 • A táncosok hiányzásáról mindig minden esetben értesíteni kell az oktatókat sms, e-mail, messenger vagy viberes üzenet formájában (erre külön kérünk minden szülőt, hogy az esetleges félreértések és konfliktusok elkerülése érdekében tartsák be).
 • Házirend betartása.
 • Egyesületünk a 2022/2023-es évadban megtartja a munka- és tanítási szüneteket, elkerülve a sok hiányzásból adódó kellemetlenségeket (pl. óraelmaradás és felzárkóztatás).

 • Tanítási szünetek:
  Október 29 – november 6
  December 22 – január 1

 • A tanítási szünetekben a következő napközis tánctáborokkal várjuk a fejlődni vágyó táncosainkat:

Őszi napközis tánctábor:
November 2-4

Téli napközis tábor:
December 28-30

 • Tagjainkat egy közös, zárt Facebook-os csoportba vesszük fel, melyben már csak belső információkat közlünk (Harmónia Dance Stylers). Ehhez a csoporthoz kötelező csatlakozni és nyomon követni az információkat (amennyiben valaki munkájából vagy bármi másból kifolyólag nincs fent a Facebook közösségi oldalon, jelezze nekünk és e-mail címére küldjük az összes információt)

Egyesületünkbe való beiratkozás menete:

 • A honlapunkon (hdstylers.hu) található online jelentkezési lap kitöltése (pontos adatok megadása, az adatvédelmi tájékoztató, általános tájékoztató és pénzügyi tájékoztató elfogadása)
 • Fénykép feltöltése (csak a jelentkezési lapra, valamint az évszak táncosának plakátjára használjuk fel.)
 • Beiratkozási díj befizetése (a pénzügyi tájékoztatóban leírtak szerint)
 • Aktuális hónap díjának befizetése (a pénzügyi tájékoztatóban leírtak szerint)

A 2.félévre vonatkozó tájékoztatót a januári beiratkozásnál lehet olvasni (az inflációs növekedés miatt a 2. félévben a díjak valószínűleg növekedni fognak, erről bővebben januárban tudunk tájékoztatást adni.)

2.félév információi (költségek és kötelességek):

 • Évadzáró táncgála 2023 június 24. 18:00 (gyülekező 17:00-17:30) előtte főpróbanap június 23.-án délelőtt amit megelőz egy két hetes gála próba időszak, melynek helyszíne a táncterem.
 • Február 26 – Farsangi Tavaszköszöntő csapatépítő (Tél táncosa szavazás)
 • Május 21 – Gyereknapi csapatépítő (Tavasz táncosa szavazás)
 • Júniusban: Év táncosa szavazás
 • Nyári tánctáborunk július 10-től és 17-től kezdődik.
 • A 2023-as Virágkarneváli héten való részvételhez augusztus 10-20 között próbák várhatóak

Információközlés

 • A Stylers megtalálható a hdstylers.hu weboldalon, melyen minden nyilvános fellépésről versenyről, aktuális információkról tájékoztatást adunk.
 • Facebookon a Harmónia-Dance Stylers oldalt lehet like-olni és követni, ahol nyereményjátékokkal, Shop-al és sok újdonsággal találkozhatnak a minket kedvelők.
 • Akik Instagramot használnak, azok a hd_stylers felhasználónév alatt tudják követni iskolánkat napi szinten. Belenézhetnek az óráinkba és még több fotót és videót láthatnak rólunk.
 • Egyesületünk e-mail címe: hdstylers@gmail.com
 • Egyesületünk vezetőjének e-mail címe: gyongyosimarica@gmail.com
 • Egyesületünk vezetőjének telefonos elérhetősége: +36307002178