Kids (11 éves kortól)

Kids (11 éves kortól)

A Kids egyesületünk gyermek korosztályú, haladó tudásszintű fellépő/versenyző csoport. Tagjai Külön jelentkezés útján kerülnek be, vagy mi választjuk ki őket. Tagságukhoz az évad előtti tánctáborunkba való részvétel kötelező, valamint az egyesület új tagjai csak felvételivel együtt kerülhetnek be. Mivel a versenyeken nem egy adott stílust képvisel a csoport, tagjainak legalább 2 stílusból haladó technikai szinten kell tudniuk táncolni. A versenyeken adott korosztályba való besorolás alapján indulnak, többször előfordul ennél a korosztálynál is, hogy 1-1 táncos átlépi a korhatárt, így fentebb kell őket nevezni. Egyesületünk nem versenyorientált, vagyis nem áldozzuk be a jól működő csoportjainkat a versenyszabályok miatt. Számunkra a közösség előbbre való, így inkább a hasonló korosztályba való bulizást és szórakozást, valamint a fellépő számok gyakorlását és bemutatását tartjuk fontosabbnak. Bár a csoport inkább a versenyekre és fellépésekre készül, azért itt is nagy hangsúlyt kapnak a táncosok az improvizációra. Mivel többnyire all style (streetdance-en belül minden stílust tanuló és táncoló) táncosokból áll a csoport, így a freestyle is all style az órán.

A csoportba való jelentkezés feltétele: A haladó tudásszint elérése legalább 2 stílusban. Az egyesület tagjai tanári jóváhagyással/felvételivel, az új tagok pedig csak felvételivel együtt kerülhetnek be.

Tipp a Kids csoportba való beiratkozás előtt:

A csoport tudásszint miatt lett létrehozva. A legtöbben már 6-7 éve egyesületünknél táncolnak, végig járták a Mazsola, Mini csoportokat. Amennyiben csak a hasonló életkor miatt esett a választás erre a csoportra, ajánlott megnézni a többi csoportunkat is, 11 éves kortól nagyon sok órából lehet választani ?