Just Like That (10éves kortól)

A Just Like That egy 1 éves tanfolyam, melyben az utcai táncok legfontosabb stílusainak alapjait sajátítják el a jelentkezők. Aki még nem tudja, hogy melyik stílus áll hozzá a legközelebb, melyik áll jól neki vagy éppen hiányos a tudása és fel szeretné frissíteni, esetleg kitölteni a foltokat, vagy aki csak szeretné kipróbálni magát és nem fél a kihívásoktól, annak a legjobb választás ez a csoport. Egy év alatt kap egy tiszta képet a streetdance stílusaiból, így ennek az alapképzésnek az elvégzése után sokkal könnyebben ki tudja választani mit is szeretne tanulni. Aki nem tudja mi a különbség a locking, popping, old school, new school, house, waacking, c-walk, vogue, girly, break, freestyle, emotional, krumping, jerk (és még tudnánk sorolni) stílusok között, annak ajánlott elvégezni ezt az évet, mielőtt komolyabban belekezd az utcai táncok tanulásába.  A csoport tematikáját tekintve egy éves, 2 hetente kerül új stílus elő. A J.L.T. órákon a stílusok kialakulását, jellegzetességét és mozgásvilágát sajátíthatják el a résztvevők. Mivel a streetdance fontos eleme az egyediség és önkifejezés, így az órákon nagy hangsúlyt kap az improvizálás (freestyle), ami egy Marica (a Stylers vezetője) által felépített és kidolgozott rendszerben teszi lehetővé, hogy merjék eltáncolni ami eszükbe jut és ne ragaszkodjanak mindig a koreográfiákhoz és a betanult lépéskombinációkhoz. Alap testtudat és koordinációs képesség szükséges hozzá, így 10 év felett várjuk a jelentkezőket.

A csoportba való jelentkezés feltétele: A végtagok és testrészek egyszerű, izolált mozgatásának képessége, valamint a ritmusra történő mozdulatok/lépések tudatos irányítása.

Tipp a Just Like That csoport beiratkozóinak:

Későbbi csatlakozás esetén az addig tanult stílusok felzárkóztató jellegű magánórával (külön egyeztetés szerint) pótolhatóak a gördülékenyebb bekapcsolódás érdekében.

Heti kötelező óraszám: 2×60 perc (hétfő és péntek 16:30-17:30)